Dela ut flygblad

Om du eller din lokalavdelning vill ut och prata med medborgare om MP:s politik finns det färdigt material kring MP:s två första fokusdelar inom samtalskampanjen 250 000 samtal; klimat samt migration och lika rätt.
Till båda finns det flygblad. Det första, som tar upp vad MP vill förbättra inom tågtrafiken, passar perfekt att dela ut på tågstationen en morgon då tågen är försenade. Dela gärna ut ekologisk frukt eller godis tillsammans med flygbladet. Båda flygbladen går såklart att lägga i brevlådor, men tanken är att de ska leda till samtal så att lämna direkt till personer är att föredra.
Kontakta regionkansliet, 019-21 52 30, om du/ni är intresserade. Materialet går att skicka, men om du har vägarna förbi får du gärna hämta direkt på Vasatorget i Örebro.

Ta en titt på flygbladen. De är i A5-format med tryck på båda sidorna.
Flygblad tåg: mp.se/orebro-lan/tag-och-kollektivtrafik. Läs mer om MP:s tågpolitik på mp.se/politik/tag-och-kollektivtrafik
Flygblad migration och lika rätt: www.mp.se/orebro-lan/migration-och-lika-ratt. Läs mer in MP:s migrationspolitik på www.mp.se/politik/migration-och-lika-ratt

Ni kan även få hjälp med att utforma lokala flygblad samt trycka dem. För tryckning kan det tillkomma en kostnad för lokalavdelningen.